Ga met ons mee op innovatie safari door proeftuin Diergaarde Blijdorp! Woensdag 31 augustus 2022 organiseren wij samen met het Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard een excursie door de proeftuin waarbij we alle continenten doorkruisen op zoek naar wilde dieren én innovaties. Door het park heen staan op verschillende plekken innovatieve ondernemers, enthousiaste studenten en inspirerende teams van het waterschap die vertellen over hun testen en onderzoeken in het park.

Het programma:

13:30 inloop en ontvangst in de haaienzaal (Oceanium)

14:00 introductie innovatief waterbeheer door Mw, Kreijns (VPdelta+)

14:15 start excursierondes langs startups en onderzoekers (zie plattegrond)

17:00 Officiële opening van Klimaatplein Blijdorp met Dhr. Zevenbergen (Directeur Diergaarde Blijdorp), Mw. Van Zoelen (Hoogheemraad Schieland en de Krimpenerwaard), Dhr. Karremans (Wethouder gemeente Rotterdam) en Mw. Kreijns (programma directeur VPdelta+/TU Delft)

17:30 netwerken en borrel

In de diergaarde komen stedelijk waterbeheer, klimaatadaptatie, waterbewustzijn en innovatie samen op één plek. Een proeftuin voor innovatieve oplossingen voor ons toekomstig waterbeheer. Met 1,5 miljoen bezoekers per jaar, ook nog eens een mooi podium om mensen te informeren en te betrekken! Tot dan!

Wilt u erbij zijn? Of meer weten over deze bijzondere proeftuin? Stuur een e-mail naar Lindsey Schwidder.

Innovaties en partners in proeftuin Blijdorp

Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail