Nurtio

Onze steden worden gelukkig steeds groener en dragen zo bij aan waterberging, het tegengaan van hittestress en het verbeteren van de luchtkwaliteit en biodiversiteit. Al dit groen heeft onderhoud nodig om uitdroging te voorkomen, efficiënter met water om te gaan en te voldoen aan de brandveiligheidseisen.

Categories: Droogte, Hitte, Meten, Water

Nurtio Outdoor

Met dat in gedachten lanceert Nurtio Technologies, de Delftse startup gespecialiseerd in slim plantonderhoud, een nieuw product: Nurtio Outdoor. Nurtio Outdoor is een sensor-gebaseerde technologie voor het op afstand monitoren van de groene daken en groene gevels. Het is zo ontworpen dat al het groen langer meegaat, het onderhoud efficiënter wordt uitgevoerd en aan alle veiligheidsnormen wordt voldaan.

The Green Village is een lanceerplatform en een geweldige testlocatie voor dit product geworden, waarmee het bedrijf de gewenste functionaliteit en fysieke eigenschappen van de sensoren kan onderzoeken. Daarnaast helpt dit project Nurtio bij het verkennen van de mogelijke samenwerkingsverbanden voor de verdere opschaling van de Nurtio Outdoor in Nederland en daarbuiten.

CONTACT 

Marco Zijlstra

www.nurtio.com

+31 (0) 63 029 97 12

marco@nurtio.com

Dit project wordt gesteund door

Gerelateerde innovaties

  • Terugblik Nationale Klimaat Expo

  • Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail
  • Doe mee aan de Climate Launchpad Competition 2024

  • Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail
  • Bomen als actieve waterberging

    Categories: Innovation, News, Projects, Water
  • Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail
Bekijk alle innovaties

Hello TUDC

Jouw innovatie verder brengen?

Wil je meer informatie over de ondersteuning die wij kunnen bieden of wil je deelnemen aan activiteiten van VPdelta+? Neem vooral contact met ons op.

Neem nu contact op met ons team
Facebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremail